1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

North Sea Jazz Festival Rotterdam (12-14 juli 2019)

Het North Sea Jazz Festival (NSJ) vindt plaats van 12 tot en met 14 juli 2019. Een festival waar onder één dak drie dagen lang jazzmuziek uit het verleden, heden en de toekomst wordt gepresenteerd. NSJ is met 15 podia, zo'n 200 optredens en 1500 artiesten het grootste overdekte Jazzfestival ter wereld. Het festival heeft verschillende muziekgenres te bieden, variërend van traditionele jazz uit New Orleans, swing, bop, free jazz, fusion, avant garde en elektronische jazz tot aan blues, gospel, funk, soul, hiphop, R&B, world beat en latin.

North Sea Round Town
In de drie weken voorafgaand aan het grote weekend van het NSJ staat heel Rotterdam in het teken van jazzmuziek. North Sea Round Town is het jaarlijkse fringe festival van North Sea Jazz dat met een afwisselend programma neerstrijkt in Rotterdam van 27 juni t/m 14 juli 2019, met het beste dat Rotterdam te bieden heeft aan jazz. Als warming up zijn er op North Sea Round Town in totaal 200 shows op bekende podia in de stad, zoals in het Park bij de Euromast, Hotel New York,  LantarenVenster, in de Oude Haven en op de ss Rotterdam. De meeste van deze North Sea Round Town optredens zijn gratis.

Kijk voor meer informatie, het programma en officiële kaartverkoop NSJ op: North Sea Jazz website
Informatie over North Sea Round Town kunt u vinden op: Round Town

Verblijf in Grand Hotel Central!
Sinds 2006 wordt het NSJ festival in Ahoy Rotterdam georganiseerd. Vanaf het hotel is Ahoy uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Metrostation Stadhuis ligt op 1 minuut loopafstand van het hotel. Met de metro is er een directe verbinding naar metro halte Zuidplein (10 minuten/6 haltes). Vanaf hier kunt u lopen naar Ahoy Rotterdam.

Boek snel via onze website en ontvang €5,- korting op uw verblijf. De korting is reeds in de prijs inbegrepen.