1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Grand Hotel Central!

Ervaar de essentie van Rotterdam bij Grand Hotel Central, het oudste nog bestaande hotel van de stad, trots verbonden met de historische gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog naast het bekende oude Luxor theater en Corso Casino. Met zijn monumentale allure en unieke karakter biedt ons hotel een comfortabel verblijf.

Onze onovertroffen locatie aan de Kruiskade, in het bruisende hart van Rotterdam, maakt ons de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. Op steenworp afstand vindt u bezienswaardigheden zoals Lijnbaan, Hofplein, Stadhuisplein, Schouwburgplein, Coolsingel en Weena. Binnen een straal van 250 meter wachten talloze restaurants, bars, clubs, bioscopen en andere uitgaansgelegenheden om u een onvergetelijke avond uit te bezorgen. Mis ook niet de gelegenheid om de nabijgelegen Markthal en Kubuswoningen te ontdekken, op slechts een korte wandeling van ons hotel.

Bij Grand Hotel Central kunt u zich onderdompelen in de rijke geschiedenis en de charme van Rotterdam. Als een stukje levend erfgoed zijn we er trots op deel uit te maken van de stad en haar unieke verhaal. 

Kom Rotterdam in al zijn pracht en praal ervaren, allemaal op een steenworp afstand van onze deur!

Geen Ontbijt

In ons hotel serveren wij GEEN ONTBIJT!
Wij kijken er naar uit om u (weer) te mogen verwelkomen in ons hotel en onze prachtige stad Rotterdam!

 

 

 

 

Kamers
Kamers
43th NN Marathon Rotterdam    14 April 2024
43th NN Marathon Rotterdam 14 April 2024
Rotterdam ❤
Rotterdam ❤

Vragen?

Neem contact op met Grand Hotel Central Rotterdam!

Telefoon: +31 (0)10 414 07 44
E-mail: info@grandhotelcentral.nl

Meer informatie