1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Grand Hotel Central

Grand Hotel Central is een hotel in het centrum van Rotterdam. Het is de ideale verblijfplaats voor zowel zakenreizigers als toeristen. De locatie van het hotel is perfect als u (in korte tijd) veel van Rotterdam wilt zien. Het hotel bevindt zich op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het oude Luxor theater en Corso Casino bevinden zich direct naast het hotel en in de directe omgeving bevinden zich o.a. de bekendste winkelstraat van Rotterdam; de Lijnbaan, het Hofplein, het gezellige Stadhuisplein, het Schouwburgplein, de Coolsingel en het Weena.  Station Rotterdam Centraal bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het hotel.

MAATREGELEN CORONA - VEILIGHEID

Wij ontvangen u graag in ons hotel conform de richtlijnen van het RIVM en zullen er voor zorgen dat uw verblijf zo veilig en aangenaam mogelijk is. Sinds het uitbreken van het virus heeft onze organisatie op diverse vlakken preventieve maatregelen getroffen. 

Wij willen een beroep doen op uw eigen verantwoordelijkheid.

Preventieve persoonlijke maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM:

  • Was vaak uw handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes/tissues om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.

Voor meer informatie over het virus en actuele informatie, verwijzen wij u naar de website van het RIVM.

Wegens het huidige Corona virus is onze manier van service verlenen tijdelijk veranderd, maar onze gastvrijheid niet. Wij serveren op dit moment geen ontbijt Wij kijken er enorm naar uit om u (weer) te mogen verwelkomen in ons hotel en onze prachtige stad Rotterdam!

 

 

 

 

Kamers
Kamers
Evenementen
Evenementen
Rotterdam ❤
Rotterdam ❤