Welkom bij Grand Hotel Central

Grand Hotel Central is een hotel in het centrum van Rotterdam. Het is de ideale verblijfplaats voor zowel zakenreizigers als toeristen. De locatie van het hotel is perfect als u (in korte tijd) veel van Rotterdam wilt zien. Het hotel bevindt zich op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het oude Luxor theater en Corso Casino bevinden zich direct naast het hotel en in de directe omgeving bevinden zich o.a. de bekendste winkelstraat van Rotterdam; de Lijnbaan, het Hofplein, het gezellige Stadhuisplein, het Schouwburgplein, de Coolsingel en het Weena.  Station Rotterdam Centraal bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het hotel.

Corona (Covid-19) Update - 17.06.2020

Geachte gast,

Vanaf 18 juni 2020 zijn wij weer open!

Wij ontvangen u graag in ons hotel conform de richtlijnen van het RIVM en zullen er voor zorgen dat uw verblijf zo veilig en aangenaam mogelijk is. Sinds het uitbreken van het virus heeft onze organisatie op diverse vlakken preventieve maatregelen getroffen. Er zijn onder andere lijnen getrokken op 1.5 meter. Desinfectie gel is beschikbaar bij de receptie en de deurklinken, liftdeuren, liftknoppen worden elk uur gedesinfecteerd. 

Wij willen een beroep doen op uw eigen verantwoordelijkheid.

Preventieve persoonlijke maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM:

  • Was vaak uw handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes/tissues om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.

Voor meer informatie over het virus en actuele informatie, verwijzen wij u naar de website van het RIVM.

HOTEL MAATREGELEN - LEEFTIJDSGRENS
Aan gasten onder de 23 jaar, wordt er geen kamer verhuurd. Ook gasten die bij u op de kamer verblijven dienen 23 jaar en ouder te zijn. Dit geldt niet voor families (o.a. gezin met kinderen). Alle gasten dienen zich te identificeren met een geldig legitimatiebewijs.

U bent zelf verantwoordelijk voor het in acht nemen van de leeftijdsgrens. Indien u niet voldoet aan onze voorwaarden en een niet-restitueerbare reservering heeft gemaakt, zullen wij het bedrag niet restitueren.

Wij kijken ernaar uit u weer als gast in ons hotel te mogen verwelkomen!

Met gastvrije groet,

Team Grand Hotel Central

 

 

 

 

Kamers
Kamers
Evenementen
Evenementen
Rotterdam ❤
Rotterdam ❤