1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Grand Hotel Central Rotterdam
Een stukje geschiedenis in het Hart van de Stad

Welkom bij Grand Hotel Central Rotterdam, het oudste hotel van de stad dat de Tweede Wereldoorlog heeft doorstaan. We zijn trots om deel uit te maken van de rijke geschiedenis van deze prachtige stad en haar veerkracht.

Met zijn monumentale en unieke uitstraling is Grand Hotel Central dé plek voor een comfortabel verblijf. Sinds de opening in 1917 hebben we al 100+ jaar gasten verwelkomd in onze huiselijke ambiance.

Ons hotel beschikt over 64 kamers, allemaal uitgerust met een bad/douche, toilet en kabeltelevisie. Gratis WiFi is beschikbaar in het hele hotel, zodat u altijd verbonden blijft.

De locatie van ons hotel is perfect als u in korte tijd veel van Rotterdam wilt ontdekken. Gelegen aan de Kruiskade, midden in het bruisende centrum, bevinden we ons op de beste plek van Rotterdam. Het oude Luxor theater en Corso Casino bevinden zich direct naast ons hotel, Villa Thalia recht tegenover ons en in de directe omgeving vindt u ook de Lijnbaan, het Hofplein, het gezellige Stadhuisplein, het Schouwburgplein, de Coolsingel en het Weena. Binnen een straal van 250 meter vindt u talloze restaurants, bars, clubs, bioscopen en nog veel meer gelegenheden voor een perfect avondje uit. Beroemde bezienswaardigheden zoals de Markthal en de Kubuswoningen liggen op loopafstand van ons hotel.

Bij Grand Hotel Central Rotterdam zorgen we ervoor dat uw verblijf niet alleen comfortabel is, maar ook doordrenkt is van de historie en charme van de stad. Boek vandaag nog en maak deel uit van de rijke geschiedenis van Rotterdam tijdens uw onvergetelijke verblijf bij ons.