1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Grand Hotel Central Rotterdam

Door de monumentale en unieke uitstraling is Grand Hotel Central hét hotel voor een comfortabele overnachting. Het hotel is in 1917 gebouwd en bestaat inmiddels al 100 jaar. Door de lange historie bevindt u zich in een huiselijke ambiance. 

Het hotel beschikt over 64 kamers, allen voorzien van een bad/douche, toilet en kabeltelevisie.  U kunt in het gehele hotel gebruik maken van het gratis WiFi-netwerk. 

De locatie van het hotel is perfect als u in korte tijd veel van Rotterdam wilt zien. Grand Hotel Central is gelegen aan de Kruiskade midden in het centrum en dus niet voor niets op de beste locatie van Rotterdam. Het oude Luxor theater en Corso Casino bevinden zich direct naast het hotel en in de directe omgeving bevinden zich o.a. de Lijnbaan, het Hofplein, het gezellige Stadhuisplein, het Schouwburgplein, de Coolsingel en het Weena. Naast deze bekende (straat)namen vindt u binnen een straal van 250 meter talloze restaurants, bars, clubs, bioscopen en nog veel meer gelegenheden voor een perfect avondje uit. De bekende bezienswaardigheden zoals de Markthal en de Kubuswoningen zijn op loopafstand van het hotel.