1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Le Grand Restaurant & Club

Rotterdam heeft er een nieuwe hotspot bij!

Le Grand Restaurant & Club heeft op donderdag 19 oktober feestelijk haar deuren geopend in het hartje van Rotterdam. Le Grand is gevestigd in het Grand Hotel Central dat vorig haar 100-jarig bestaan vierde. De voormalige ontbijtzaal van het hotel is verbouwd tot een chique restaurant en club. Prachtige elementen uit de jaren 20 kwamen hierbij aan de oppervlakte en zijn in hun oude glorie hersteld. De formule is geïnspireerd op vergelijkbare club restaurants in New York.

Le Grand heeft een unieke inrichting die aansluit op de jaren 20 uitstraling van het hotel. In de nieuwe zaal kunnen de hotelgasten gewoon blijven ontbijten, maar gaat de ruimte dienst doen als lunchroom en restaurant. De traditionele dinerkaart zal bestaan uit wereldse klassiekers, zoals een Franse uiensoep en een klassieke steak tartaar. In het weekend organiseert Le Grand clubavonden, waarop het restaurant na 22:00 zal veranderen in een club. Je kunt aan de centrale bar terecht voor een traditionele cocktail of een trendy mixer. Er worden ook optredens gegeven door bekende en minder bekende DJ’s en live artiesten. 

Openingstijden
Het restaurant is open van donderdag tot en met zaterdag van 18:00 - 22:00 uur. Voor reserveringen kunt u bellen naar 010-5300200, mailen naar info@legrandrotterdam.nl of digitaal reserveren via de website van Le Grand! Le Grand Club is vrijdag en zaterdag open vanaf 22:00 uur.

Menu
Bekijk hier het menu van Le Grand.

Aanbiedingen
Voor onze hotelgasten hebben wij een speciale aanbieding: geniet van een driegangendiner voor maar €35,- per persoon! Bekijk hier onze speciale driegangenmenu-actie!

Voor meer informatie:  Website Le Grand | Facebook Le Grand