1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Covid-19 Maatregelen

HOTEL MAATREGELEN - LEEFTIJDSGRENS 21+
Aan gasten onder de 21 jaar wordt er geen kamer verhuurd. Ook gasten die bij u op de kamer verblijven dienen 21 jaar en ouder te zijn. Dit geldt niet voor families (o.a. gezin met kinderen). Alle gasten dienen zich te identificeren met een geldig legitimatiebewijs.

U bent zelf verantwoordelijk voor het in acht nemen van de leeftijdsgrens. Indien u niet voldoet aan onze voorwaarden en een niet-restitueerbare reservering heeft gemaakt, zullen wij het bedrag niet restitueren.

Veiligheidsmaatregelen

Wij ontvangen u graag in ons hotel conform de richtlijnen van het RIVM en zullen er voor zorgen dat uw verblijf zo veilig en aangenaam mogelijk is. Sinds het uitbreken van het virus heeft onze organisatie op diverse vlakken preventieve maatregelen getroffen. 

Wij willen een beroep doen op uw eigen verantwoordelijkheid.

Preventieve persoonlijke maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM:

  • Was vaak uw handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes/tissues om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Blijf thuis bij (milde) verkoudheidsklachten. Als u tijdens uw verblijf verkoudheidsverschijnselen begint te krijgen, laat het ons dan weten.

Voor meer informatie over het virus en actuele informatie, verwijzen wij u naar de website van het RIVM.

Wegens het huidige Corona virus is onze manier van service verlenen tijdelijk veranderd, maar onze gastvrijheid niet. Wij kijken er enorm naar uit om u weer te mogen verwelkomen in ons hotel en onze prachtige stad!