1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Wereldhavendagen

havendagen

De 40e editie van de Wereldhavendagen vindt plaats op 1, 2 & 3 september 2017.

Elk eerste weekend van september staat Rotterdam in het teken van de haven. Het verstevigen van de band tussen haven, stad en haar natuurlijke achterland is waar de Wereldhavendagen om draait. Tijdens dit weekend krijgt iedereen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van verschillende (haven)bedrijven. Een unieke kans om op plekken in de haven te komen waar je normaal gesproken niet mag komen.

Loop over de kades en breng een bezoek aan de diverse schepen, bekijk de spectaculaire demonstraties op het water en geniet van een hapje en een drankje. Beleef ook de zaterdagavondshow, waarvoor mensen van heinde en verre naar Rotterdam afreizen. Alles is aanwezig om van een bezoek aan de Wereldhavendagen een compleet weekend uit te maken. De toegang tot
het evenemententerrein is gratis. Voor de excursies, waar je een uniek bezoek brengt aan bedrijven in het havengebied, dien je een excursiekaartje te kopen. 

Het thema van deze jubileumeditie is ‘Werelds’. Wat ooit als ééndaags evenement Maritiem ’78 is begonnen, is uitgegroeid tot Nederlands grootste jaarlijkse maritieme festival met honderdduizenden bezoekers verdeeld over drie volle dagen. In 2017 viert de Wereldhavendagen haar 40e editie. Dit wordt groots vieren met een wereld(s)feest!

Overnachting in Grand Hotel Central

Het hotel bevindt zich in hartje centrum met alles direct binnen handbereik. Alle locaties van de Wereldhavendagen zijn zowel te voet als met het openbaar vervoer goed bereikbaar!
Boek nú snel een kamer en mis het niet! Tevens kunt u een kortingscode aanvragen en €5,- korting ontvangen op uw verblijf! Dus...vraag de code aan en claim uw korting!

Kijk voor meer informatie en het programma op: http://wereldhavendagen.nl