1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Grand Hotel Central Rotterdam

Door de monumentale en unieke uitstraling is Grand Hotel Central hét hotel voor een comfortabele overnachting. Door de lange historie bevindt u zich in een huiselijke ambiance. Onze medewerk(st)ers zullen ervoor zorgen dat u tijdens uw verblijf van alle gemakken wordt voorzien.

Het hotel beschikt over 64 kamers, allen voorzien van een bad/douche, toilet, kabeltelevisie en koffie- en theefaciliteiten. In de lobby van het hotel kunt u gratis gebruik maken van de internetcorner. Alle kamers beschikken tevens over een WiFi-verbinding. Heeft u lekkere trek of bent u uw toilettas vergeten? Bij de receptie kunt u terecht voor diverse hartige en/of zoete snacks en er bevindt zich een vitrinekast met verschillende toiletartikelen.

De locatie van het hotel is perfect als u in korte tijd veel van Rotterdam wilt zien. Grand Hotel Central is gelegen aan de Kruiskade midden in het centrum en dus niet voor niets op de beste locatie van Rotterdam. Het oude Luxor theater bevindt zich direct naast het hotel en binnen een straal van 100 meter bevinden zich o.a. de Lijnbaan, het Hofplein, het gezellige Stadhuisplein, het Schouwburgplein, de Coolsingel en het Weena. Naast deze bekende (straat)namen vindt u binnen een straal van 250 meter talloze restaurants, bars, clubs, bioscopen en nog veel meer gelegenheden voor een perfect avondje uit.

Groepsreserveringen
U kunt bij ons ook terecht voor groepsreserveringen.
Hier gelden speciale tarieven voor. Voor het aanvragen van een offerte of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.