1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Grand Hotel Central

Grand Hotel Central is een gezellig 3 sterren hotel in hartje Rotterdam. Het is de ideale verblijfplaats voor zowel zakenreizigers als toeristen. De locatie van het hotel is perfect als u in korte tijd veel van Rotterdam wilt zien.
Het oude Luxor theater bevindt zich direct naast het hotel en binnen een straal van 100 meter bevinden zich o.a. de Lijnbaan, het Hofplein, het gezellige Stadhuisplein, het Schouwburgplein, de Coolsingel en het Weena. Naast deze bekende (straat)namen vindt u binnen een straal van 250 meter talloze restaurants, bars, clubs, bioscopen en nog veel meer gelegenheden voor een perfect avondje uit.

Rotterdam heeft er een nieuwe hotspot bij! 

Le Grand Restaurant & Club heeft op donderdag 19 oktober feestelijk haar deuren geopend. Le Grand is gevestigd in het Grand Hotel Central dat dit jaar haar 100-jarige bestaan viert. De voormalige ontbijtzaal van het hotel is verbouwd tot een chique restaurant en club. Prachtige elementen uit de jaren 20 kwamen hierbij aan de oppervlakte en zijn in hun oude glorie hersteld. Het is de plek om heerlijk te ontbijten, te lunchen of te dineren.  Meer informatie ...

Kamers
Kamers
Aanbiedingen
Aanbiedingen
Evenementen
Evenementen