1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Het Nationale Nieuwjaarsdag (31 December 2017)

Als er een vuurwerkshow is waar je geweest moet zijn, dan is dat wel Het Nationale Vuurwerk in Rotterdam! Op 31 december 2017 vindt het grootste, meest indrukwekkende en spectaculaire vuurwerk van Nederland al voor het elfde jaar op rij plaats op de Erasmusbrug. Dit vrij toegankelijke spektakel is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals.

Vier het nieuwe jaar in stijl met om 19:00uur het Nationale Kinder Vuurwerk en vanaf 22.30 uur de grootste hits in de jaarmix van 2017 op de kade. Geniet met je familie en vrienden onder het genot van een traditionele oliebol en tel samen met nog 60.000 andere enthousiaste mensen af tijdens de spectaculaire countdown naar 2018! Om precies 00.00 uur barst het mooiste vuurwerk los boven de Erasmusbrug, welke ook live te zien zal zijn op RTL!

Dus trek je feestoutfit aan en maak je alvast klaar voor een avond om nooit te vergeten! It is time to celebrate!


Verblijf in Grand Hotel Central!
Feest heel de nacht in het bruisende centrum van Rotterdam en kom bij ons overnachten na afloop. Het hotel is makkelijk bereikbaar op slechts 25 minuten loopafstand vanaf de Erasmusbrug en vele andere spots in Rotterdam! 

Vraag de €5,- kortingscode aan en boek snel!