1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Art Rotterdam Week (8-11 February 2018)

Begin februari verandert Rotterdam in een walhalla voor kunstliefhebbers en-professionals. Van 8 tot en met 11 februari vindt de jaarlijkse Art Rotterdam Week plaats. Er vinden verschillende kunstbeurzen en exposities plaats: Art Rotterdam in de Van Nellefabriek, Rotterdam Contemporary Art Fair in het World Trade Center, designbeurs OBJECT op het ss Rotterdam en fotografiemanifestatie Haute Photographie in Las Palmas. Tijdens de Art Rotterdam Week rijden er gratis pendelbussen tussen deze belangrijkste locaties.

 

Naast de vier grote beurzen vinden er ook allerlei andere activiteiten plaats in de stad: zo organiseert Worm het festival TEC ART, is er een speciale XL-editie van de Kunstblocktour en is er een fototentoonstelling in het Nederlands Fotomuseum.

Kijk voor meer informatie en de programma op de website van Art Rotterdam Week.

Verblijf in Grand Hotel Central
Verblijf bij ons en en bezoek de activiteiten van Art Rotterdam Week! Rotterdam Contemporary Art Fair in het World Trade Center ligt op 8 minuten loopafstand van het hotel. De overige locaties zijn bereikbaar door middel van gratis pendelbussen (tussen de belangsrijkste locaties) of vanaf het hotel met het openbaar vervoer binnen 15-30 minuten.

Vraag nu de €5,- kortingscode aan en boek snel!